Showbiz

Stedan ŽIVOJINOVIĆ je prizano u KULINARSKOM ŠU PROGRAMU da bi on kupio SORAJI vjerenički prsten od 150.00!!!

Stefan Živojinović je nedavno odlučio da će da se prijavi u jedna od kulinaeskih šou programa kako bi svima da pokaže kako on zna da kuha a pored toga i pored toga da on sve to itekako voli da kuha.

On je odmah uzeo tri narandže i počeo je d ase igra tako da je pokazao kako je on uvijek volio da džonglira i kao mu je to baš išlo o druke i kako voli da to radi.

Naime Soraja se nedavno zaručila za jendog od najpoznatijih milijardera iz Rusije od kojeg je dobila vjerenički prste koji vrijedi čak 150.00 eura i naravno za njega je to ništa s obzirom na to kolik on on novaca ima i kako mu je sve to sitnica.

Nina Morić je poznata manekenka koja je otrkila kako je ona imala jednom dnevnik koji je redovno vodila a na kraju se saznalo sve šta je ona pisala i kako u tom dnevniku sve i svašta i imala je brojne tajne za koje niko do sada nije znao i ona je naravno napravila veliku frku zbog svega toga jer se na kraju zapravo sve saznalo gdje, šta i kako je ona radila.

Kada malo bolje pogledat ovaj kulinaeski šou program koji s epripema uksoro će se o objaviti će biti jako dobra lekcija za sve i moći će se na ovaj način da upoznaju poznate ličnosti i nalin na koji oni rade i da li zanju da kuhaju ili ne.

Pogledajte i sami će te se uvjeriti da je zaista tako i iznenadit će te se posebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *