Uncategorized

STEFAN JE OTKRIO kako je VARAO svoju POKOJNU DJEVOJKU.. Kako je mogao uraditi to a evo i sa kim je bio!!!

Stefan Karić je komentarisao jednu situaciju koju je gledao u rijalitiju i nije mogao da sakrije određene stvari koje se tiču njega i njegovog života te šta i kako i na koji način je on do sada radio.

Naime on je odlučio da će da prokomentariše svoj odnos koji on ima sa Milicom Kemez i on je oitkrio da sa njom bio kada bi imao proboleme u vezi sa Dijanom Milojkovuić, njegovom bivšom djevojkom koja je preminula.

Radi se o prelijepoj misici koja se iznenada razboila i nažalost nije uspjela da se izbori sa tako teškom bolešću i preminula je.

Naime on je prizmao da se viđao sa njom tajno i dopisivao jer je smatrao da je to jedini i najbolji način za sve da se eliminiše i riješi.

Naime niko nije mogao zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav načion moglo da se desi a i da bi on mogao da otkrije sve te stvari kako i na koi način je radio.

Stefan je u rijalitiju bio sa Ivom Grgurić sa kojom je imao poseban odnos i njihova veza je iznenada pukla i teško su se pomirili s tim s obzirom na činjenicu da oni i dalje provode vrijeme zajedno i da oni i dalje imaju takav odnos.

Niko niej mogao zamisliti šta i kako bia se moglo desiti i na koji način te kako su stvari do sada funkcionisale među njima.

On se sasvim slučajno odao s kim je on bio u vezi i na koji način je funkcionisala njihova veza i šta su oni imali do tada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *