Showbiz

STEFAN ŠOPIĆEVOJ pokazao SVOJ P…S.. Ona se oduševila!! Vrele scene ispod tuša!!!

Stefan Karić je bio u vezi sa Ivom Grgurić sa kojom je djelovao jako ozbiljan sve do jednog trenutka kada se sve saznalo i kada su svi mogli da vide šta i kako on misli o njoj i na koji način on želi da ostvari kontakt sa njokm.

Naime njihova veza je brzo zavšrila i oko toga se jako dugo diskutovalo i mnogi su mogli da vide i saznaju kakvo on mišljenje ima o svemu tome i na koji način se on nosio da određenim stvarima i sa određenim problemima.

Naime on je onao odnose sa Ivom Grgurić u rijalitiju i to su svi mogli da vide jer oni nisu mogli da kontrolišu svoje emocije i da sakriju ono što žele i na koji način da ostvare u svojoj vezi.

Stefan Karić se sada pomirio sa činjenicom da su oni završili i da od njihove veze nema ništa i da nikada ništa neće ni biti.

On je sada bio malo više opušten pod tušom dok je sa njima bila i Ivana Šopić kojoj je on pokazao svoj polni organ i nije mu bio problem da sve to pokaže i da siv vide čimeon raspolaže.

U jednom trenutku je primijetio da su kamere usmjerene u njega i onda je pokušao da sakrije sve pod peškir ali već je bilo gotovo jer su ga kamere snimile i moglo se do tada već sve vidjeti i na takav način je već sve bilo gotovo i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *