Stoja promijenila svoj IZGLED, nećete moći da je prepoznate ... - Čitaonica

Stoja promijenila svoj IZGLED, nećete moći da je prepoznate …

Stojanka Novaković  je poznata pjevačica koja je oduvijek imala nekako posebna i specifičan izgled a sada je ona  uveke neke male ali drastične promjene.

 

 

 

 

 

 

Stoja na svom Twiter i Instagram profilu ima zaisat zanimljive objave te je nedavno napisala kako je njoj zaisat malo smiješno i čudno kako ljudi mogu iza svog imena na Instagramu da napišu “official” jer je za nju to nekako van svake pameti i smiješno je.

Čak je otrkila kako joj je jednom prilikom ponuđeno da kupi pratioce na svom Instagram profilu ali ona naravno za to ne želi ni da čuje je r je za nju to nekako presmiješno i ne bi mogla tako nešto uraditi.

 

 

 

Ali čula je kako je to njenim kolegama nekako sasvim normalno i uobičajno.

Nedavno su Stoju slikali u njenom potpuno prirodnom stanju u bez imalo šminke gdje je ona imala čak i novu frizuru.

Stoja  je većinom tokom svoje karijere imala dugu i tamnu kosu ali sada je naporavila nove promjene te sada ima kratku i svjetliju  kosu te joj jako lijepo stoji i Stoja sada izgleda puno ljepše i mlađe.

 

Stoja je uvijek imala specifičan izgled i nekako su je svi po tome prepoznavali i imali su u vidu njenu ljepotu.

Stoja sada izgoleda puno mlađe i nekako svježije sa ovom novom frizurom koju ima sada i  možda je trebala prije napraviti ove promjene u svom izgledu.

Stoja se nekako u posljednje vrijeme povukla sa scene i nema je toliko često kao prije što je bila jer nekako se sada malo povukla i odmara.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *