Uncategorized

STOJA svog sina rodila kada je imala samo 17 godina a POGLEDAJTE ŠTA JOJ SE NAKON TOGA DESILO..

Stoja Novaković je sa svojih 16 godina odlučila da će se udati za jednog muškarca koji je živio u selu Perlez i ubrzo nakon toga ona je sa njim dobila i sina. Naime ona se nadalda da bi ta njena veza odnsono brak mogao da potraje ali nakon samo tri godine se desilo ovo.

Stoja je sa 17 godina počela da nastupa i da pjeva i njen suprug je to prihvatio i nije se bunio ali ona je sa 19 godina imaala tešku nesreću nakon čega joj je sve krenulo nizbrdo.

Tvdri da je uvijek imala problema sa sporodicom svog supruga i nikada je nisu voljeli.

Njen suprug je poginuo u vooj nesreći i nakon njegove sahrane nju su izbacili na ulicu sa djetetom, niej stigla ni stvari da preuzme odmah su je izbacili.

S obzirom na to kako se udala i svoje ostavila niej im mogla vratiti se i živiti sa njima jer je znala da neće sigurno da je prihvate.

Naime nakon što su je izbacili ona je sa svojim dijetom pješe išla kroz selo dok je on plakao na sav glas dok nsiu stigli do njene drugarice kod koje su bili dok se Stoja nije snašla i dok niej uspjela sve to da prevaziđe i da osigura svom dijetu krov nad glavom i da krene dalje.

Njen sin Milan je ostao u Australiji kod jedne njene drugarice i on je zavrišo srednju medicinsku školu i ona je redovno išla kod svog sina kako bi mogla da bude sa njim redovno i vrijeme da provodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *