Showbiz

Suzana Mančić je u braku sa POZNATIM BIZNISMENOM kojeg skriva od javnosti a evo i zašto..

Suzana Mančić je u braku sa Simeonom Ocomokosom i sa njim je jako sretna od kako je on ušao u njen život i to je i sama priznala do sada bezbroj puta.

Naime ona je priznala da je on jako ljubomoran i da ponekad ima probleme s njim zbog toga ali da se nekako izbori sa svim tim ali svejedno nije joj jednostavno zbog svega toga i nije baš ni sretna zbog toga i ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Suzana je priznala kako se ona maskimalno trudi da ne iskaže toliku ljubomoru i da se to ne vidi toliko i da je ona itekako spremna na sve samo kako bi to uspjela da sakrije.

Naime nekada se pita da li pretjruje sa tim s obzirom na to da mnogi tvrde da je iskazivanje ljubomore znak prave ljubavi ali ona ne smatra to baš tako.

Naime ona tvrdi da nikada nije uzela njegov telefon i pokušala nešto da pretraži i slično tome i na takav način.

Suzana Mančić je jedna jako lijepa žena koja je do sada uspjela da ostvari i napravi puno toga u svom životu i na pravi način.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da stvari fukcionišu na ovakav način i da je moguće da se nešto ovako i na ovakav način desi.

Pogledajte kako je ona sada sretna i zadovoljna sa svim tim i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *