Showbiz

Suzana Mančić postala VELIKI OVISNIK BOTOKSA.. Na sebi je napravila brojne korekcije a u to se i sami možete uvjeriti!!

Suzana Mančić je jedna jako lijepa i atraktivna žena koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i na pravi način te su joj se desile brojne promjene u životu.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi, priznala je.

Naime ona je odlučila što više vremena provesti kod plastičnog hirurga kako bi dobila izgled koji je oduvijek htjela da ima i za koji je oduvijek smatrala da bi najbolje bilo da ga ostvari.

Naime ona je uvijek otvoreno o svemu tome pričala i nikada joj nije bio problem priznati kako redovno ide na tretmane botoksa i kako je sve to za nju sasvim normalno i sasvim u redu.

Nekoliko puta do sada je isticala kako ona ne podnosi bore i kako ne može da gleda sve bore koje ima na svom licu i kako je sve to itekako ljuti i nervira i kako joj sve to smeta.

Naime Suzana nikada nije skrivala fotografije na kojima bi se moglo vidjeti kako ona i na koji način izgleda i kakav izgled je postigla i na koji način do sada.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da ni sama nije znala šta i kako i na koji način bi uradila da bi imala sve ono što joj je potrebno za sreću i radost.

Sada se možete uvjeriti u sve te promjene koje je ona napravila na svom licu te i šta je sve do tada uradila i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *