Showbiz

Suzana Mančić se ponovo RAZVELA a evo zašto joj brakovi ovako brzo pucaju!!

Naime Suzana Mančić je nedavno stala ponovo na ludi kamen i udala se za Simeona Ocomokosu sa kojim je upoznala prave čari ljubavi i sreće tvrdi ona.

Naime ona je imala posebno lijepo vjenčanje koje je unijelo puno sreće i radosti u njen život i sama je priznala da je tek tada spoznala šzta je zapravo sreća.

Naime ona je nedavno bila gost u emisji kod Sanje Marinković gdje je ona trebal da pozove svoju kumu i da joj kaže odnosno saopši jendu vijest koja je sve iznenadila.

Naime Suzana Mančić je imala zadatak da pozove Bilju i da joj kaže da se razvodi i zaista je to i uradila te ova nije mogla da vjeruje i pitala je šta se desilo i zbog čega su se odlučili an neštio ovako s obzirom da je sve bilo u najbolje redu.

Suazana je pitala kako je ona supjela da bude ovako dugo u braku a ona jadan ni gidinu dana ne može da izdrži.

Tjesšila ej Blja da će popričati sa njiom te i kako ne tre i ba d ase nbrine nipša.

Kasniej Suzana jioj je rekla da se šali te kako je sve ovo bio njen zadatak da uradi u emisji te je Bilja bila itekako sretna kada je ovo čukla jer je shvatila kako je njena drugarica i dalej sretna ze kako nema potrebe da se brine šta i kako se desilo jer je ona dobro kao i njen brak koji cvketa .

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *