Showbiz

SUZANA MANČIĆ se razočarala kada je saznala i vidjela ovo.. SRAM VAS BILO!!! Poručila im je..

Nedavno je odlučila da će sa svojim fanovima da podijeli šta i kako la joj se nedavno desilo i kakve probleme ima sve u posljednje vrijeme i više ne zna kkao da se nosi sa tim stvarima i kako da ih riješi.

Nedavno je na svom Instagram profilu odlučila podijeliti šta joj se i kako nedavno desilo te kako jednostavno nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Naim ona je priznala kako joj je sama činjenica da nedjelom liftovi ne rade bika enkako baš nezamisliva i pitala se kako je i da li je nešto ovako moguće te ako jeste na koji način.

Dok neeke osobe tako starije ni ne silaze i nikako ne izlaze iz svojih stanova nedjeljom kada ne radi lift jer jednostavno oni ne mogu nigdje sami ni da idu ni da nešto kupe,.

Ona je odlučila da će se svima požaliti zbog ovoga što joj se dešava jer ne može više ovo da podnese a s obzirom na to da ona ne živi sama u zgradi nego ih ima još i još pogotovo satrijih osoba koije mogaju da udu pješe.

Sama činjenica da je nešto ovkao zaista moguće je dovoljna da objasni kakav je sistem uređenjna i svladaju sve ovo.

Naime nije se nadala da bi nešto ovako zaista bilo moguće i da je zaista mogučče da se dešvaju oivakver stvari ali eto sada je već gotovo.

Zamolila je sve da joj budu podrška i pomognu u svemu tome da riješi povrh svega i da imaju normalan sistem za ono što su do sada već pčatioli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *