Showbiz

Suzana PEROVIĆ POSTALA BAKA.. Evo kako je reagovala na sve ovo kada je saznala!!

Suzana Perović koja ima 58 godina je nedafno saznala posebno lijepu vijest koja je itekako obradovala i usrećila da to nikome nije mogla objasniti i opisati.

Naime njena kćerka Dajana se porodila i rodila je blizance koji su unijeli puno sreće i radosti u njen život.

Naime ona je odmah zatraćžila da vidi kćerku ali zato je njen suprug Vlada odmah počeo sa zabavnom i slavljem koje je on napravio na pravi način i onako kako je on sama smatra da bi najbolje bilo da se uradi i napravi.

Suzana je priznala kako je to jedna ov najljepših vijesti koju je mogla dobiti i da se itekako iznenadila kada je sve ovo čula i da naprosto nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi ovako brzo.

Tvrdi da nikada nije bila ovako srećna kao sada i da bi dala sve na ovom svijetu da uvijek bude ovako sretna i zadovoljna.

Suzana je uvijek pričala o tome kako voli djecu i kako je sretna jer ih ima i jer su oni njena najveća sreća koju su mogli dobiti i steći u svom životu.

Nije očekivala da bi ovako rano mogla postati baka ali tvdri da je možda sve to još više i usrećilo jer je ovako brzo postala baka i mogla je osjetiti tu čar i sreću koju unučići i porodica daju i donose.

Pogledajte kako je ona reagovala kada joj je stigla ovako poseba i lijepa vijest i kako je sve to usrećilo i obradovalo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *