Showbiz

Suzana priznala da je OPROSTILA MIKIJU ŠTO JE PRETUKAO jer ona je navikla na ovo… UŽAS…

Suzana Perović je nedavno priznala kako je ona imala težak život i kako je do sada bezborj puta dobivala batine od ljudi. Naime nedavno je Miki Đuričić pretukao bez iumao stida i sram.

Nakon što je nju pretukao Miki je prešao na Nadeždu pa je i nju pretukao sa štakama koje je imao u sovjim rukama.

Naime advokatica Gordana Jović Živojinović je zahtijevala da ona podigne tužbu protiv njega je ron nema prtavo da se ovako ponaša prema njoj a niti ptema jendoj ćženi.

Ona je odlučila da će da mu oprosti i da ne želid a ga tuži jer smatra da je ovo opn uradio i da nije bio ni sam svjestan toga šta joj je i kako napravio.

Naime ona je već jednom pretučena od strane svog supruga Vlade Perovića sa kojim je bila neko vrijeme u braku i do tada je imala probleme sa njim ali je navikla na njih.

Ona se čudno ponašala do sada prema drugim ljudima i sasivm joj je bilo očekivanod a bi joj se neke stvari slične ovima mogle desiti u životu u već je bila spremna na to.

Nikada se nije svađala i toliko rasprtacljala sa muškarcima jer tvrdi da ovo što je on uradio bi mogao da uradi bilo koji muškarac tako da mu neće zamijerati i oprostiti će mu.

Advokatica je pitala da li je ona sigurna u to ona je priznala da jeste takod a tu nije bilo popmoći jer ona ni sdama ne želi da sebui pomoigne jer je sada to mogla da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *