Showbiz

Svaki dan PLAKALA od kako se udala za DARKA!! ANA otkila šta joj je sve uradio Darko…

Ana Sević je nedanvo potpisala papire za ravod sa Darkom Lazićem nakon toliko vremena iškečivanja da se sve to riješi i da konačno moće da bude slobodan i da nastavi da žćivi svoj život.

Naime oni su se već odavno razdvojili i svako od njih je krneuo sovjim putem, Ana je več našla novog momka a Darko očekuje i sina sa svojom novom djevojkom.

Tvdri da nakon svega ipak ona želi da sa njim bude u dobrim odnosima s obzirom na to da oni imaju dijete koje oviusi o njima.

Mala Lena je nekako uspjela da porihvati činejnicu da se ovo deislo između njenih roditelja i da nikada neće živjeti zajendo.

Ana tvrdi da jojje to bio najgore i najteži period u životu jer je svaku dan plakala zajendo sa svojom kćerkicom.

Naime nije mogla više da podnese Darkovo opijanje u ludo ponašanje i kada je vidijela da to šteti i njenom djetetu odlučila je stati svemu tome u kraj i riješiti do do vijeka.

Nije se nadala da će Darko tako lahko odustati od njih i da će nastaviti da radi ovako lude stvari ali odjendom se pojavio muškarac koji je spreman na sve samo da bi je usrećio i pružio sve da bude i sretna i zadovoljna sa onim što joj je potrebno.

Nakon svega su dogovorili da će da se redovno viđaju i da provode vrijeme sa sovjim djetetom kako ono ne bi osjetilo posljedice razvoda braka sovjih roditelja nakon svega što im se desilo i kako se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *