Showbiz Zanimljivosti

“Svako je tamo gdje treba da bude!” Riječi od Kije Kockar su joj se obile o glavu! FANOVI RAZOČARANI A ONA SE KONAČNO OGLASILA

Kristini Kiji Kockar se obilo o glavu što je rekla prošle godine, a to je “Svi su tamo gdje treba da budu i gdje pripadaju” a sada je i njena majka u rijalitiju i niko ne može da vjeruje. Svi fanovi su razočarani jer je tek sada ušla u rijaliti i nije do sada ulazila, svima je to nejasno a konačno se i Kija oglasila.

Naime, Kija je morala da se oglasi kada je vidjela koliko su ljudi razočarani. Kija je morala da ispriča šta se tu dešava.

“Moja mama je od početka rijalitija dobivala ponude, i prije mene čak, da uđe u rijaliti. Ali nikada nije htjela zbog mene. Međutim, sada ima mnogo razloga zbog kojih je tamo!”

“Ja mogu da se brinem o njoj sve dok me ne bude bilo, ali šta ako mene ne bude bilo sutra, prekosutra, za mjesec, godinu ili dvije? Šta onda?”

“To je jedino kod mene prevagalo i to je to eto. Nemojte je tamo gledati kao moju mamu, nego kao jednu individuu. Ona je specifična žena i nije tamo za par dinara, budite sigurni.” završila je Kija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *