Showbiz

Svetlana CECA RAŽNATOVIĆ se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU.. Sa ovim muškarcom je izašla iz KLINIČKOG CENTRA…

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno posjetila Klinički centar Srbije gdje nije došla sama nego je imala pratnju kojoj se niko ipak nije nadao.

Naime Ceca je uslikana ispred Kliničkog centra u pratnju sa svojim zetom Predragom Ocokoljićom gdje je ona bila nekako itekako zabrinuta u šta su se mnogi mogli da uvjere.

Naime ona je bila na ORL-u jer je imala teške tegobe koje su je mučile dan ima i nije znala kako i na koji način bi se izborila sa njima te je odlučila na ovaj način da zatraži pomoć.

Njen zet je nije mogao pustiti samu jer se uvjerio u tio kako je ona u jakim bolovima te kako neće moći da se sama nosi sa svim ovim.

Svetlana Ceca Ražnatović je bila bez šminke u šta su se svi mogli da uvjere jer ipak ona je došla na klinički centar sa tegobama te joj nije bilo do toga.

đMnogi su se uplašili da nije šta opasnije u i pitanju sli srećom nije i sama je priznala da će se maksimalno potruditi da bude što prije dobro i bolje nego ikada do sada i zaista je pristala na to i daje sve od sebe da što prije bude dobro.

Priznala je da je posebno sretna jer ima podršku i pomoć od svojih najmilijih i zato se i odseća već bolje jer da nema njih ne bi joj sve ovo bilo samo tako lahko.

Ceca se maksimalno trudi da ima i ostvari sve i što želi u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *