Showbiz

Svi su imali pogrešnu predstavu o tome KO JE DAVOR DRAGIČEVIĆ!! Ovaj VIDEO DOKAZUJE SVE..

Davor Dragičević se nedavno povukao nakons vega što se i kako se desilo u posljendje vrijeme sa slučajem ubistva njegovog sina. Naime on je rođen 1969.godine u Sarajevu i tamo se nije dugi zadržao.

Ubrzo se odselio u Švicarku gdje je bio do svoje 10 godine nakon čega se vratio u Banja Luku i ostao tamo da živi sa svojom bakom i djedom.

On je to do nedavno skirvao i niej htjeo ikome da priča o tome jer su rto bile stvari koje su bile njegova privatnos i on nije htjeo da priča o tome.

Naime on je bio u ratu i svašta je preživio i doživo. Naime jedno vrijeme je bio i u Italiji gdje je uspio da sebi pronađe posao i da radi jako dobar posalo ali nakon toga je odlučio da će da se vrati i da ide doborovljno u Vojsku Republike Srpske.

Nakon što je daov se o sebe kako bi zaštitio ovu zemlju on je na kraju ostao bez svog sian kojeg su ubili poslanici ove zemlje.

Niko mu neće moći vratiti njegov dijete i on je spreman da uradi sve kako bi krivci platili za sve što su uradili njegovom sinu.

Neke stvari koje su mu se izdešavale u životu su ga uništile.

Ona je dao sve od sbee kako bi zaštitio svoja prava i prava svog djeteta kojeg su ubili kukavičku ali nije uspio jer su ga na kraju itjerali sa Trga gdje se on borio da dokaže ko je ubio njegovo i dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *