Showbiz Uncategorized

Svi su mislili da se ona OPERISALA i da je sada njena KIČMA SASVIM U REDU!!Pogledajte kako danas izgleda DIVNA DNK…

Divna DNK je postala poznata zahvaljujući brojnim izjavama i svojom prijavom u poznatu emisiju DNK kako bi njen supurug se uvjerio da je on otac njenog djeteta jer joj nije vjerovao.

Nakon toga oni su se prijavili u rijaliti Zadruga gdje su postali itekako poznati sa svojim ponašanjem i sa svojim izjavama postali itekako poznati.

Naime Marko Milanović nije vjerovao da je on otac djeteta i odlučio je da će to malo bolje d aispita te je tražio da ona uradi DNK analizu i mnogi su im se smijali.

Naime nakon što su izašli iz rijalitija oni su se vratili svom starom životu koji su nekada imali. Naime oni imaju težak žiovt i kuća u kojoj žive sa svoje dvoje djece i nije baš u najboljem stanju.

Njihova djevojčica koju su imali su im je bil oduzeta dok su oni bili u rijalitiju i jedva su se nekako izborili da je vrate i da je imaju ponovo.

Ali oni sada imaju još jedno dijete koje je još uvijek malo.

Pričalo se da se sakupljaju pare da bi Divna mogla da ide na operaciju svoje kičme kako bi mogla da bude puno bolje i da izgleda dobro i da nema problema više sa svojom kičmom ali nažalost to nije istina jer ona to nije uradila i nije sakupila dovoljno para da bi mogla da uradi operativni zahvat.

Kada pogledate kako ona izgleda jednostavno nećete moći da vjerujete koliko ona ima muke i probleme sa svojom kičmom te kako se jedva kreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *