Showbiz

Svi su se oduševili MISICI iz CRNE GORE jer nisu vidjeli MISICU IZ SRBIJE a tek onda je nastao problem…

Sinoć je u Beogradu bio izbor za Miss Srbije 2019.godine gdje je titulu najljepše djevojke dobila Adrijana Savić kaoj je oduševila sve sa svojom izgledom i ljepotom koju ima.

Naime djevojka koja je drugoplasirana je Ivana Bogdanovski i ona je također jako lijepa i treće mjesto je dobila Katarina Mićić.

Naime svo vrijeme je bilo nekako napetosti dok se nije saznalo ko je dobio ovu titulu nakon čega su nekako svi odahlnuli jer su znali da je kraj i da više nema potrebe za napetošću i slično.

Naime veliki broj djevojaka je bio tu i zaista je bilo itekako teško uraditi nešto ovako i izabrati najbolju nakon svega što se i kako do sada dešavalo i na koji način.

Naime prije početka izbora pojavla se Mis turizma Crne Gore Natalija Labović koaj je sve oduševila i zajendila svojim dolaskom.

Naime uz nju je bila i glumica Ana Sakić koja je također zajednila sve jer je itekako lijepa djevojka.

Misica Crne Gore je pozirala pored misice Srbije i zaista su obje bile lijepe i naprosto mnogi nisu ni sami znali šta bi i kako rekli na sve ovo jer koju god riječ bi upotrijebili bilo bi naprosto malo da se opiše njihova ljepota koju one imaju.

Nađa je morala sovju lentu Misice turizma da preda Nastasiji Popović koja je dobila titulu najljepše Bograđanke i koja je sve oduševila sa svojom ljepotom .

Kada i sami malo bolej pogledate uvjerit ćete s eo čeu se radi i povjertovat ćete kao je nešto ovako i na ovakan način zaista moguće da se desi i da su one zaista prelijepe djevojke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *