Showbiz

Svoju ženu je varao na sve strane te su na kraju ostali bez ičega!! Poznati glumac uništio sve…

Poznati glumac Vilijam Levi je do sada uspio da izgradi jako dobru karijeru i zahvaljujući svom izgledu on je uspio da privuče veliku pažnju na sebe i mnogi su mu zavidili na tome.

On je osvojio srcs ženama širom svijeta i zbog svog izgleda i zbog svega što je uspio do tada da ostvari.

Naime on je vrhunac svoje karijere dostigao 2011.godine kada je glumio u spotu Dženifer Lopez za njenu pjesmu I’M INTO YOU gdje je sve ostavio bez daha jer niko nije očekivao nešto ovako od njega i zaisat je sve iznenadio sa ovim.

On je imao veliku želju da se on uspne do Holivuda tako da je zbog toga odbijao brojne uloge koje je dobivao za brojne sapunice te je zbog toga puno i izgubio u svom životu zbog ovakvog ponašanja.

Za njega su rekli kako je on Kubanski Bred Pit i kako je za vrlo kratko vrijeme uspio dosta toga da postigne i zaista su mu se divili na tome i očekivali su da će tako i da ostane, ili da čak bude i puno puno bolje ali nažalost.

Oduzeli su mu dva automobila nakon što je dospio u veliki minus a nakon toga i bez svoje luksuzne kuće koju su mu oduzeli 2016.godine.

On je tada bio nekkao posebno arogantan i ponašao se kao da je ciejli svijet njegov a ne kao da duguje brijen pare mnogima.

On nije htio da prihvati ni jendu od uloga koju je dobivao u Meskiku te se presleio u Majami kao bi posato još više poznat i kako bi uspio da zaradi još više para ali na kraju je ostao bez ičega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *