Showbiz

Takmičarka izvrijeđala Jelenu Karleušu pred svima a evo šta joj je uradila!!

Naime Sanja Veličković je kandidatkinja koja je sinoć napravila veliki spektakl u emisiji kojem se niko do njih nije baš ni nadao.

Naime ona ima 30 godina a dolazi iz Beograda i ona je sinoć bila u Zvezdama Granda gdje ej izazvala pravu pometnju sa sovjim nastupom.

Naime ona je priznala da je imala veliku tremu ali da je uspjelad a se izbori sa svim tim i da to izvede i izbalansira na pravi način i onako kako to i treba da se uradi i napravi.

Naime Marija je odmah pohvalila njenu boju glasa koja se njoj nekako posebno svidjela.

Ona je pjevala pjesmu od Goce Tržan za koju su joj odmah rekli da je pogriješila i da to nije za nju te da nije trebalad a uradi to.

Onda Ana je dala svoj glas kao i ostali članovi žirija a opna je na kraju izabrala Mariju Šerifović za svog mentora jer je smatrala da joj je ona nekako najkompetetntnija od svih njih.

Naime Saša je otkrio kao je ona jedno vrijeme bila u Ljubljani i da je tamo radila kao maneknekna ali sada je odlučula da bi najbolje bilo da se posveti pjevanju jer je to ono što nju može da usreći i razveseli na pravi način.

Naime ona je nekako sva energična na sceni bila tako da su svi pomislili da bi ona za mentora mogla da uzme Jelenu ali ipak priznala d je da joj Marija bolje leži od nje jer jj je nekako potrebnije više da se posveti učenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *