Showbiz

Tanja Savić je priznala da razmišla o tome da UĐE U RIJALITI a evo i zašto…

Tanja Svić je poznata pjevačica koja je nedavno nakon duge u veike pauze koju ja napravila u svom poslu odlučila je da će se malo srediti i da će krenuiti dalje.

Tanja Savić je je prioznala da jedva čeka da počne da radi jer je njena najveća ljubav oduvijek bila muzika i da jednostavno ne može bez nje i da posebnu pažnju je oduvijek pružala muzici.

Naime priznala je da je morala da se malo povuče sa scene i da se posveti porodici i odgoju svoje djece za koju je naravno spremna da iradi sve što je potrebno.

Nikada ne bi ušla u rijaliti ali priznala je da je jedno vrijeme malo i razmišljala o tome jer nije joj jasno kako ove osobe koje su unutra mogu ovako da se ponašaju i da li oni uopšte razmišljaju o tome šta i kako rade.

Tanja ej posebno vezana za svoju djecu i sa njima redovno provodi vrijeme te su i oni posebno vezani za nju i nbe bi mogli dugo vremena da izdrže bez nje.

Tanja sada je počela da redovno radi i nedanvo je i pbajvila sovju novu pjesmu za koju je snimila fenomenalan spot sa kojim je oduševla mnoge jer neki nisu očekivali da bi ona mogla da suradi nešto ovako dobro.

Sada će redovno da dolazi u Srbiju kako bi mogla da nastupa jer joj je potrebno vrijeme da ponovo provede sa svojim najdražim i sa svojim kolegama sa kojima se oduvijek voljela družiti.

Pogledajte njen novi spot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *