Showbiz

Tanja SAVIĆ morala sniziti cijene svojih nastupa jer će BANKROTIRATI.. Pjeva za 500 EURA ispred 20 ljudi… Pogledajte ovaj jad i tugu…

Tanja Savić je uspjela dosta toga da postigne od kako je počela da se takmiči u Zvezdama Granda i sama je svjesna koliko joj je ovo takmičenje pomoglo da ostavri svoje snove i ciljeve koje je imala u svom životu.

Nakon što se udala ona se preselila u Australiju sa svojim suprugom i malo je zapostavila posao i potpuno se posvetila svojoj porodici kako bi mogli da imaju sve što žele i što im je potrebno.

Naime ona je nedavno počela ponovo da nastupa nakon velike pauze i nejni koncetri su sada pomalo poluprazni jer ljudima više nije toliko zanimljivo s obziroma da su i zaboravili za nju.

Tanja Savić je svoju cijenu nastupa snizila na 500 eura kako bi mogla barem nešto da zaradi i da ljudi ne zaborave za nju u potpunosti ali bez obzira n to diskoteke u kojima bi pjevala bi bile poluprazne.

Trebat će joj dosta vremena sada da se ponovo vrati uspijehu kakav je nekada imala.

Naime tu su i svadbe i već je navikla da joj pijani gosti stavljaju pare u grudi i da je dodoriju dok pjeva ali sve je to dio njenon posla.

Priznala je kako je jednom imala nezgodnu situaciju sa svojim suprugom i jendim gostom koji je počeo da je dodiruje a to je vidio nejne suprug koji mu je zaprijetio da ne smije da je dira jer ona nije kafanska pjevačica i poćčeli su se tući tu pored svima,

Pogledajte i sami i uvjerite se i u to sami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *