Showbiz

Tanja SAVIĆ se sa svima posvađala!! Ni jedan od njenih kolega i koleginica nije dovoljno dobar za nju..

Tanja Savić je nedavno priznala da ima u planu da se vrati u Srbiju jer ima puno obaveza u Srbiji i naporno joj je da stalno putuje.Naime ona je već pronašla i stan i samo treba da se presele.

Tanja Savić se nakon udaje preselila u Australiju sa svojim suprugom i tamo je već navikla da živi i navikla je na sve to okruženje i taj način života.

Naime ona je upisal asvoju djecu u jendu od najboljih škola kako bi mogli da ostavre sve ono što je potrebno da bi bili uspiješni u svom životu.

Naime ona je priznala da je posebo ponosna na svoju djecu zbog toga i imala je uviojek želju za tim da im može da pruži sve što je potrebno da bi bili uspiješni i zadovoljni u svom životu.

Ali njoj je veliki problem što je do sada navikla da žiovi u kući a sada bi trebala da se preseli u stan i tvrdi da joj to predstavlja veliki problem jer nije navikla na nešto tako i da se osjeća kao da je u zatvoru.

Sada radi na svom novom CD-u i želi da uradi sve što je potrebno da njen CD bude onakav kakav je ona i htjela da bude.

Tanja Savić se nije 4 godine pojavljivala na sceni i ona je se odvikla načina na koji funkcioniše njen posao i zaboravila je kako se sve to radi.

Tako da se odvikla i od svojih kolega i od svih jer jednostavno sada je svi ljute i nerviraju zbog svega što se i kako se desilo između njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *