Showbiz

Tanja SAVIĆ u jako lošem stanju.. Na sred ulice je PLAKALA i vrištala a evo i zašto..

Tanja Savić je priznala i otkrila nedavno kako je imala probleme sa svojim suprugom koji je počeo da pije i drogira se te ga je poslala u centar za odevikavanje jer više niej mogla da podnese da ga gleda kako uništava život i njoj i djeci.

Naime ona je sada stala pred kamere i odlučila je otvoreno pričati o svemu i otkriti o čemu i kako se radi te na koji način se sve to desilo i šta je sve zapravo bilo.

Naime niko nije mogaod a vjeruje da su je mogli vidjeti u ovakvom stanju i da je ona odlučila otvoreno da priča o svemu tome i to na ovakav način.

Naime ona je priznala kako je ona zapravo u duši jedna jako emotivna osoba te kako joj malo fali da pusti suzu a s obzirom da joj se ovo već godinama sakupljalo odlučila je otvoreno pričati o svemu tome i otkriti šta i kako je muči te na koji način.

Naime ona je priznala da se nikada nije nadala da bi jednog dana moglad a dođe u ovakvu situaciju i da napravi nešto ovako i na ovakav način.

Tvrdi da joj je ovo nešto najteže što joj se desilo u posljendje vrijeme te kako ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće bilo da joj se desi i to na ovakav način.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su itekako uticale na nju i sada priznaje da joj je potrebna pomoć da bi izašla iz svih ovih muka i problema koje ima i koje je u međuvremenu dobila i sa kojima mora da se izbori na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *