Showbiz

Tara Simov i Filip Mijatov se posvađali odmah nakon ulaska u BIJELU KUĆU…

Sinoć je bilo otvaranje nove sezone Zadruge 3 te je sinoć u rijaliti ušlo čak 50 novih kandidata koji su se itekako pripremili za ulazak u ovaj rijaliti.

Naime radi se o tome da su se oni već smjestili i da su uradili sve što je potrebno i kako je potrebno da se uradi te na koji način.

Naime Tara Simov i Filip Mijatov su se odmah na ulasku u rijaliti posvađali i mnogi su se odmah uvjerili u to čim su oni ušli u rijaliti.

Radi se o tome da je Tara već priznala da je njena najbolja drugarica Ana Korać a Filip je odavno u velikom konfliktu sa njom nakon što mu ona nije vratila pare koje je trebalo odavno da mu vrati.

Naime oni su imali veliki skob u koji su se mnogi uvjerili kada su čuli šta jedno drugome govore i kako se svađaju.

To da nešto nije u redu između njih i da su u konfliktu su svi mogli da primijete naokon što su vidjeli kako oni mašu rukama dok objašnjavaju neke stvari.

Naime Tara je sa Filipom baš bila oštra i njihova svađa je nekako sve dovela do toga da se malo ponesu i zbune gledajući ih i pitajući se zašto se oni toliko svađaju.

Tara je sa Filipom odmah nakon toga odlučiala da sa njim baš i neće komunicirati nakon ovih riječi jer je ona voli sovju drugaricu i ne dozvoljava nikome da je vrijeđa pa tako ni njemu.

Pogledajte kako se to desilo i šta je ona uradila nakon toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *