Showbiz

Teodora OTELA Katarini Grujić MOMKA..

Teodora Džehverović je nedavno odlučila na svom Instagramu podijeliti anegdotu koju je nedavo imala a radi se o njenom tijelu i zdravlju i situaciji koju je imala kod svog stomatologa.

Teodora je snimala story dok je bila kod stomatologa i pored nje je bio i njen novi momak, Boris koji je zapravo bivši momak Katarina Grujić sa kojim je ona bila neko vrijeme u vezi i sa kojim je ona bila jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada.

Naime ona je sa ovom činjenicom mnoge iznenadila jer se niko nije nadao da je nešto ovako sada moguće da joj se desi i da je ona napravila nešto ovako i na ovakav način.

Naime Teodora je priznala da je sve prošlo u najboljem redu i da nije imala neke muke i probleme te da je sada zadovoljna sa svim što je do sada uradila i napravila i da neke stvari koje su joj se desile su jako uticale na sve to da ni sama nije znala šta i kako i na koji način bi rekla na sve to.

Naravno Katarina Grujić nije htjela ni da komentariše nešto ovako s obzirom na činjenicu da se radi o momku koji je nekada bio sa njom i sa kojim je bila neko vrijeme u vezi.

Naravno želi im veliku sreću nakon svega i da budu jako zadovljni i sretni u svom životu kao nikada do sada i da nemaju neke muke i probleme i slično tome.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *