Vijesti

TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU imao AMAR JAŠARSPAHIĆ-GILE…

Amar Jašarspahić Gile je nedanvo imao jednu malo težu saobraćajnu nezgodu koju je dobio nakon što je se vaćao iz Beograda sa snimanja koje je imao tamo.

Naime radi se o tome da je Amar nakoin duže pauzte odlučio doći malo u Zvezde Granda i snimati koju emisiju nakon što ga je Saša Popović pozvao i pitao da li on ima u planu da dođe i da nešto radi.

Amar Jašarspahić je odlučio da će da dođe na snimanje ali je nažalost bio spriječen i niej mogao doći na snimanje Grand specijala u kojem ej trebalo da bude gost.

Naime Saša Popović je izjavio kako je saznao da je Amar imao malo težu saobraćajnu nezgodu i kako bi trebalio da je dobro ali nažalost ne može da stigne na snimanje.

Svi su se za njega zabrinuli, pogotovo njegovi najbliži kada su čuli da je imao nezgodu a nisu znali o čemu se radi i šta bi moglo da bude sa njim,.

Niko niej vjerovao da je on dobro dok se nisu uvjerili u to kada su ga nazavli i vidjeli i uvjerili se da je dobro.

Nauime on je 2016.godine imao zaista tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva živu glavu izvukao i svi su se pitali kako je on uopšte uspio da preživi i na koji način.

On je vozio svoj BMW i sletio je sa puta i prevrnuo se te je jedva nakon toga preživio jer je zaista nesreća bula teška i mnogi su se pitali kao je on uopšte preživio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *