Showbiz

Tijana AJFON otkrila ko joj je ponudio da se bavi PROSTITUCIJOM i za koje PARE…

Tijana Ajfon je nedavno nakon velike priče i otkrića afere o prostituciji odlučila da če da otrkije sve ono što i ona sama zna i što je saznala do sada.

Ona je pričala o svim djevojkama koje se bave ovim poslom i koje ni malo ne skrivaju da rade ovakve ili slične stvari.

Osim toga pričala je i o svojim drugaricama koje su se dugo vremena bavile ovim poslom i dale sve od sebe da to sakriju.

Maca Diskercija je najviše naljutila kada se ponašala da se tada kao ne priča o njoj i da su neke druge osobe sasvim u pitanju.

Ona je počela da nakon toga priča o poštenju i svim tim stvarima što je nju posebno naljutilo jer je ona glumila nevinašće a svi su svjesni toga da ona nije nevinašce.

Priznala je kako je ona i sama vidjela svojim oćčima kako se Maca Diskrecija bavi ovim poslom i kako joj je važno da radi ovakve stvari.

Ona ne želi da ulazi u to šta i kako ona radi i na koji način ali smiješno je da ona priča o poštenju i takvim stvarima a ona je nekako najgora od svih.

Kao što i sama stara poslovica kaže da niakda ti ništa neće reći onaj ko je bolji od tebe nego samo gori a sama Maca je primjer za to.

Maca se smijala i rpičala kako je po njoj prostituacija najgori mogući posao i kako joj nije jasno kako se neke osobe mogu odlučiti da rade takve stvari u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *