Showbiz

Tijana DAPČEVIČ odlučila dati svoj komentar na glasanje na EUROVIZIJI i pokazala koliko je razočarana..

Tijana Dapčević je sestra od Tamare Todevske i ona je priznala kako je ponosna na svoju sestru jer je uspjela ovako da postigne dobre rezultate.

Tamara Todevska je imala zadatak da predstavi Sjevernu Makedoniju na Eurosongu i da ih oredstavi u njaboljem i najljepšem svjetlu.

Naime ona je Tijane Dapčević sestra i ona bi uvijek do sada davala sve od sebe da bi mogla da postigne uspijehe kakve je oduvijek imala u svom životu.

Tamara je zaista imala jako dobar nastuo i to su svi vidjeli i uspjeli su da promijete što je nju posebno obradovalo i usrećilo.

Naime Tijana je toliko bila ljuta kada je saznala da njena sestra nije dobila ni jedan glas od strane Makedonije i to je baš iznenadilo ali i naljutiolo od njih.

Naime njen nastup su svi pohvalili i čestitali joj kako je uspjela ovako da uradi sve u najboljem redu i onako kako to zaista i treba da bude i da se uradi.

Željko Joksimović joj je također čestitao i on je sam priznao da bi trebako da se preispijatju svi gkladivu jer on smatra da je ona mogkad a pobijedi s obu+zirom kako je imala najbolji nastup od svih njih.

Tijna DAPČEVIĆ J je uvijek bila prepoznatljiva kako po svom izgledu tako i po svom stilu pjevanja koji ima i kojem je uvijek bila dosljedna i koji je nekako uvijek vijenrio pratila.

Ona tvrdi da je njena sestra bila najbolja i sa tim su se i ostali složili i njoj je to bilo najviše drago i posebno je bila sretna zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *