Showbiz

Tijana Dapčević priznala kako je bila ljuta na sestru JER NIJE htjela da posluša njene SAVJETE PRI PRIPREMI za EUROSONG ali ona se ipak plasirala u FINALE..

Tijana Dapčević je jako ponosna na svoju sestru kako je saznala da je ona uspjela da se plasira u finale na Eurosongu i da osvoji 64. mjesto. Naime Tamara Todevska je imala zadatak da Makedoniju predstavi u najboljem svjetlu.

Naime Tijana Dapčević je priznala kako se osjeća kao najponosnija sestra na ovom svijetu od same činjenice da joj je sestra uspjela ovkao visoko da se plasira i da zauzme ovo mjesto.

Naime ona je uvijek davala iskrene komentare i nikada nije pričala sa suviše emocija kao sada.

Tvrdi da nije što je njena sestra ali smatra da je bila najbolja bez obzira na sve.

Tamara je svojim nastupom zaista sve oduševila i pokazala kako ima fenomenalan talenat.

Naime Tijana je priznala kako njena sestra nikada nije imala tremu i kako je ona savjetovala kako da se ponaša kada izađe na scenu ali ona nije htjela da je posluša.

Tijana tvrdi da je ona sama veliki tremaroš i da je to nekada zna itekako koštati dok je na scenu ali nekako se na kraju izbori sa tim.

Naravno sestra je tražila od nje par savjeta kako i šta bi trebala da uradi i ona je naravno odlučila da će joj pomoći ali bila je ljuta na nju kada je vidjela da ona nije poslušala njene savjete.

Naime ona je naravno ponosna na svoju sestru jer je uspjela da postigne i ostvari ovakve rezultate i čestitala joj je odmah a i sama Marija Šerifović je odmah nazvala da bi joj čestitala jer ima ovakvu sestru koja je imala fenomenalan nastup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *