Showbiz

Tijana Dapčević upoznala SUPRUGA na utakmici a evo i šta se desilo nakon svega toga…

Tijana Dapčević je nedavno priznala kako je i na koji način upoznala svog supruga i šta i kako se desilo sa njima i kako je njihova ljubavna priča počela.

Naime nisu mogli ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da im se desi i da bi mogli ovako da se upoznaju.

Ona je sa njim već 19 godina u braku i imali su jako zanimljiv period u svom životu i izdešavalo im se sve i svašta do sada.

Naime oni su se upoznali u Somboru kada su bili na jednoj košarkaškoj utakmici i samo su se 4 dana zabavljali te su odlučili da će odmah da se vjenčaju.

Naime samo nakon nekoliko godina od njihovog braka je napravljen veliki skandal što je i mnoge iznendilo jer niko se nije nadao da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi.

Naime Milan Dapčević je prevario svoju dragu i toi sa jednom konobaricom za koju su svi mogli da saznaju s obzirom da su se sve te fotografije našle na svim društvenim mrežama i svi su mogli da to vide i da se uvjere u sve to da se zaista desilo.

Naime Milan Dapčević je zamolio svoju dragu za oprost na šta je ona naravno pristala jer je smatrala da mu može oprostiti nešto ovako i na ovakav način bez obzira na sve.

Naime ona je sa njim dobila sina Vuka i ona je jako sretna i zadovoljna zbog svega toga što su oni imali i na koji način im se sve to do sada desilo te i kako je sve to funkcionisalo do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *