Showbiz

Tina izvadila SILIKONE tako da sada izgleda sasvim drugačije.. Pogledjate i uvjerite se u to..

Tina Ivanović je nedavno odlučila da će da izvadi svoje silikone koje je već davno ugradila i i po kojima je itekako bila poznata.

Tina Ivanović je oduvijek bila poznata po tome što ona je znala na koji način da privuče posebnu pažnju sa svojim izgledom i ljepotom koju ona ima.

Neke stvari ni sama nije mogla da odmah priomijeni i da izmijeni sve ot što je do sada radila tako da je sada itekako sigurna da je sve to što je nekkao htjela da uradi.

Odlučila je da će da izvadi implantate iz svog tijela i ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Tina sada izgleda jak dorbo i mnogi su odmah orimijetli da ona više nema tako velike grudi kao što je nekada imala tako da se odmah primijetilo da je ona napravile promjene na svom tijelu.

Tina Ivanović je se nakon svih silnih muka i problema koje je imala odlučila da će sve to da promijeni i da sada izgleda potpuno ptitodnije i nije mogla da vjeruej da je nešto ovkao i na ovakav načćin moguće.

Tina je sad puno ljepša sa prirodnijim izgledom, sa prirodnom kosom, bez silikona i u to su se mnogi uvjerili i složili su se sa tom činjenicom da je to zaista tako te d aona izgleda puno bolje i ljepše sada.

Sada nakon velike pauze ima želju da ponovo počne aktivno da radi kako bi se vratila svojoj najvećoj ljubavi i oduviek je bila spemna ans ve samo kako bi radila ono što želi i voli u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *