Showbiz

Toliko se naljutila na SAŠU POPOVIĆA da mu je PORUČILA da želi da ga GROM SPALI… Ponovo se POSVAĐALI..

Nada Topčagić se toliko naljutila na Sašu Popovića te je odlučilad a ona više niakda neće da dođe u njegov studio i da sarađuje sa njim nakon svega što se desilo.

Nada Točagić je u ejndoj od emisija od Saše Popovičća tražilad a joj da 500 eura da bi ona došla da pjeva jendo9gt dana kada on dobije unuka.

Naime Saša Popović je priznao da on ne želi ni da čuje za to i da ako želi da mu dođe na proslavu rođenja unuka jendog dana da može da bude pozvna kao gost alči da će morati da otpjeva neke pjesme po njegovoj želji i naravno neće biti nagrađena za to.

Kada je to Nda čula toliko je to naljutilo da mui je reklad a više ne želi ni u Granda da dolazi da pjeva i da proklinje Grand svim silama i da ne želi više da čuej da je neko slučajno pozove da ona dođe tamo i da pjeva.

Poručila je Saši da je on ne zanima i da što se nje tiče njega može i grom da spali nju to neće zanimati i da je on gotov za nju.

Osim toga do sada je bila spremna da uradi sve za ljude koji su spremni za nju da urade bilo šta ali kada je neko uvrijedi ili naljuti to je za nju gotovo i nema dalje pa tako i u ovom slučaju sa Sašom Popovićem.

Pogledajte šta joj je Sasša poručio kada je ovo čuo, kao da nega to zanima šta ona priča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *