Showbiz

Toma je NADEŽDU PRETUKAO zbog PARA I VELIKE LJUBOMORE…

Nadežda Biljić je nakon kobne noći koje je imala sa Tomom Panićem odlučila da će odmah da podigne optužnicu pritiv njega i da konačno završi sve sa njim jer jednostavno ne može da podnese nasilje od drugih ljudi.

Nadežda Biljić je bila gost u emisiji “Zadruga-Narod pita” gdje je ona bila sa svojim momkom Tomom koji je prema njoj bio jako dobar i nekao su djelovali sretni i zadovolkjni sa svim.

Naime ona je nakon zavšrtzka emsiije se nadalda da će i dalje sve da bud eu najboljem redu i da imaju jako dobar odnos nakon svega.

Naime Nadežeda Biljić je opet pretučena jer njen momak Toma niej mgao da se kontroliše i da eliminiše svu svoju ljubomoru tako da je pretukao.

Naime ona ga je nakon izlaska iz rijalitija vidjela kako s eon ljubi sa nekom djevojkom te ga je odmah napala a on nije mogao da kontroliše svoj bijes te je odlučio da će da je pretuče-

Naravno ona je odmah pozvala policiju da bi ga pr9ovelei i kaznili za sve što joj je i kako joj je napravio.

Naime Nadežda Biljić je sazanala kako on ljudima duguje velike pare a nema da im vrati te da ako to e uradi naravno napravit će mu sve i svašta ali naravno i njoj se sve i svašta može desiti.

Nadežda je nedavno preživjela nasilje i pakao od života od Mikija dok je bio sa njom u rijalitiju i naranvo ništa od toga mu nije mogla i neće nikada ni moći da mu zaboravi i oprosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *