Showbiz

Toma je NADEŽDU UPOZORAVAO da šuti ali ona ga nije shvatila obziljno te je zato i dobila ovo!!

Nadedža Biljić je sinoć bila gost u emisiji sa svojim momkom Tomom Panićem te su oni nakon svih svađa odlučili da će da se pomire i da budu zajendo nakon svega.

Naime ona je nakon suinošnje emisije sa n jim se vratila u stan i nije se ni nadala da bi nešto ovako moglo da joj se desi i to na ovakav način.

Naime ona je sa njim došla u stan sa njim i mislial je da će sada sve da bude u najboljem redu i da će da sada imaju jako dobar odnos prije nego što su ga do tada imali.

Naime ona je nakon par sati podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako je ona sva u masnicama i sva uplakana kao nikada do sada.

Na8ime ona je pomslila kako ej taman sve u najboljem redu između njih i kako su se konačno pomirili da će sada da nakon svgea što joj se u životu izdešavalo da bude sretna i zadovoljna id a konačno ima normalan život ponovo sve krenuli naopako.

Odmah je zvala policiju kako bi ga priveli i kako bi ona konačno moglad a odahnhe i da bude mirna da jij neče ništa niki uraditi i nauditi.

Nadežedina majak nije mogla da vjeruje šta se njenoj kćerki ponovo desilo te da se neko ponovo usudio da joj napravi nešto ovako i na ovaj način.

Naime na nju će da ostanu ovakve posljedice i sigurno je da ona neće moći da bude psihički jer ipak nasilje na d njom se deislo čak dva puta tako da će njoj zaisat trebati dosta vremena da sve to prevaziđe i zaboravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *