Showbiz

TONI CETINSKI će ostati dugi vremena u zatvoru zbog UBISTVA IBRAHIMA… Pogledajte na koliko godina je osuđen…

Naime Toni Cetinski je 2017.godine u saobraćajnoj neseći ubio Ibrahima Kevljanina koji je imao 62 godine. Naime Toni je bio u jendosmjernoj ulici i pregazio je ovog muškartca koji je ležao na ulici a on ga nije vidio.

Toni Cetinski je već tvrdio i izjašnjavao se kao da nije kriv jer nije vidio ovog muiškarca a i kako je on mogao da pretpostavi da bi on mogao da leži na ulici.

Naime odbrana je tražila da se pokažu svi dokazi i zatražili su dodatno vještačenje na terenu da bi se moglo utvrditi kako s ekretao viozač i da li je mogoa da se zaustravi da se ovo ne desi.

Naime danas je bilo ročiošze na kojem se još ništa nije riješilo i na kojem je došlo do prekida tako da je odgođeno za 15.jul.

Nakon izlaska iz sudnice Toni Cetinski je priznao da mu je posebno žao što se ovo desilo i da se suosjeća sa porodicom premiulog ali i da bi volio da je mogao dati sve od sebe da se neštp ovako nije desilo.

Naime tvrdi da nije mogao da predvidi nešto ovkao i da porodica preminulog saglčeda malo i njegovu situaciju i da ga razumiju s obzirom na to šta se sve i kako do sada desilo.

Opet ne bi bilo pravedno da ga zatvore s bzirom na to da je pokušao da se zaustavi ali umrli se nije sklanjao sa ulice.

Kao da je i htjeo da se riješi svih muka u svom žiovotu i da napusti ovaj svijet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *