Showbiz

Torta od 70 kilograma je oduševila sve.. Veljko je tortu sjekao mačem od svog oca.. Pogledajte..

Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć oženila svog sina koji joj je najveća sreća i radost u životu zajedno sa njenom kćerkom Anastastijom koja se maksimalno do sada trudila da uradi sve što je potrebno i kako za njihovu sreću.

Naime oni su imali i crkveno vjenčanje u Hramu Svetog Save gdje su se obećali jendo drugome na vječnu vijernost i ljubav.

Naime oni su priznali da imaju veliku želju da određene stvari urade i naprave u svom životu baš onako kako oni žele i smatraju da bi bilo njabolje za sve njih da se napravi.

Naime imali su iogrimnu tortu koja je težila čak 70 kilograma vjerovali ili ne.

S obzirom da su na svadbi imali 500 zvanica sasvim očekivano je bilo da imaju ovakvu tortu.

Nauime torta je bila ukraqšena sa zlatnim detaljima koji su je zaista posebno uljepšali.

Naime dugo se pričalo o tome kako će Veljko tortu da isiječe sa mačem što je na kraju zaista i uradio te je to mnoge iznenadilo jer nisu ovo očekivali da bi moglo da se desi i to na ovaj način.

Nakon torte oni su pili šampanjac koji su podijelili i ostalim gostima na pravi način i onako kako oni to žele i smatraju da bi bilo najbolje za sve njih .

Naime poslije plesa kojim su oduševili sve pojavila se i torta koja ej naprosto svve oduševila.

Ceca je cijelu noć bila vesela i igrala je zajedno sa svojim sinom i snahom te se maksimalno potrudilad a napravi dobru atmosferu zajendo sa svojim kolegama koje je pozvala na vjenčanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *