Trebali su postati roditelji za dvije sedmice ali je STEFAN NASTARDAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI a bore se za život njegove žene... - Čitaonica

Trebali su postati roditelji za dvije sedmice ali je STEFAN NASTARDAO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI a bore se za život njegove žene…

Jučer se desila teška saobraćajna nesreće u 7 sati ujutro prilikom koje je došlo do sudara autobusa  kruševačkog Jugoprevoza i automobil Fuat punto. Vozaž je poginuo na licu mjesta dok se nejgova žena koja je trudnica u poodmakloj trudnoći  bila u autu sa njim i još uvijek joj se bore za život.

 

 

 

 

 

 

 

Naime  nju su morali odmah poroditi carskim rezom  ali njen život je još uvijek u kritičnom stanju jer je nesreća itekako bila teška.

Osim toga oni su ni krivi   našli u ovakoj teškoj situaciji jer je autobus prešao na njihovu stranu i krenu direktno na njih.

 

 

Oni su živjeli u Đunisu i 24.februara je njegova žena trebala da se porodi ali s obzirom na ovu nesreću koja joj se desila morali su odmah da je porode carskim rezom jer se više nije smjelo čekati ni sekunde jer bi podlegle i ona i njena beba.

 

Ovo je njihova prva beba i radovali su joj se od samog trenutka kada su saznali da ona postoji.

Naime s obzirom na to kako je ulica poledila i kako je baš bilo sklizavo i ružno za voziti ovo je nekako bilo i očekivano i sasvim normalno da bi se mogli desiti.

 

Njegova žena se još nije probudila  i još uvijek joj se bore za život dok je bebica sasvim dobro i normalno tako da samo joj je sada potrebna pažnja i  ljubav kako bi se od svega ovoga oporavili i pokušali da zaborave nešto ovako ali to je nekako ipak nemoguće da se desi.

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *