Showbiz

Trudna NADEŽDA BILJIĆ izašla iz bolnice i ODMAH ZAVRŠILA U KAFANI..

Nadežda Biljić je do sada imala silne muke i probleme sa svojim dragim momkom Tomom Panićem sa kojim je i ostala u drugom stanju. Ali bez obzira na sve to ona je odlučila napraviti određene korake.

Naime nedavno je završila i u bolnici jer je njeno i bebino stanje bilo malo ugroženo pa su se svi itekako uplašili za to a tako i ona sama te je odmah zatražila pomoć i savjet od ljekara.

Naime ona je sada ponovo sa svojim dragim koji je nju pretukao dok je bila i drugom stanju.

Sada je njena beba jako nisko i zbog toga mora da miruje i da pazi na svoju trudnoću kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako ne bi imala nekih problema i slično.

Nadežda je priznala da se nije nadalda da bi ovakve stvari mogle da joj se dese u životu i da je itekako bila loše zbog svgea toga ali nekako se izborila sa svim tim i odlučila maksimalno se potruditi oko ostalih stvari koje su joj jako važne i bitne.

Nadežda Biljić je imal nekoliko nervnih slomova dok je bila u rijalitiju jer pritisak i probleme koje je tada imala jako su uticali na nju da ni sama nije znala šta i kako bi rekla na sve to i šta bi uradila da se sve to riješi i eliminiše na pravi način.

Nihe mogla ni zamisliti da će je njen momak na ovaj način maltretirati i raditi slično ali zbog toga je bila spremna napraviti sve da se to riješi i da sve to zaboravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *