Showbiz Zanimljivosti

TUGA DO NEBA! Kada čujete šta je Tanji Savić uradio suprug, od tuge ćete zaplakati! Ovo je zaista KATASTROFA

Tanja Savić je na noge podigla i vlasti i medije kada je otkrila da joj je suprug Dušan oteo djecu od nje i na koji način manipuliše njima. Naime, ovu priču niko nije mogao ni da predpostavi da se dešava Tanji Savić, zaista je sve toliko tužno da je nemoguće ne zaplakati. Tanja je zbog ljubavi prema djeci i zbog pravde, odlučila da sve javno iznese.

Četiri mjeseca, Tanja svoje sinove nije vidjela. Sa suzama u očima je pričala koliko joj nedostaju i koliko joj je teško.

“Manipulisao je on sa njima i mnogo ranije. Odgojen je na čudan način i bojim se samo toga, da mi sinovi na taj način budu odgojeni, to nikako ne bi željela.” rekla je Tanja kroz suze, poznat joj je taj način odgajanja.

“Pričao im je kako sam im sakrila pasoše, eto kakva sam majka, kako ja želim da oni od korone umru u Srbiji i sve te grozote. A onda su mi sinovi uzvraćali prezirom.” istakla je Tanja.

Onda je i otkrila kako je baš danas se čula sa njima i kako je mnogo sretna jer vidi da su dobro ali i tužna jer vidi koliko pate bez nje.

Ova priča nije jednostavna, kraj će biti tek pravda bude na svome mjestu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *