Showbiz

TUŽNE VIJESTI od porodice ATIJAS!! Naša kćerka više neće…

Roditeji Lune Đogani su nedavno na svojim Instagram porofililima napisali kako imaju jednu posebno tužnu vijest za sve fanove njihove kćerke jer se desilo nešto sasvim neočekivano.

Oni su saopštili svim njenim fanovima da je došlo do velikog problema između pojedinih grupa fanova njihove kćerke na Instagramu te su neke od njih i u potpunosti ugašene.

Naime Luna kada je čual za ovo počela je da plače kao malo djete jer je sve ono i šta je vjerovala toliko odjednom uništeno.

Neko je pisao kako je ona izbačena iz rijalitija i kako se desilo nešto ovako ali naravno to nije iostina i njeni roditelji su odlučli da će se odmah oglasiti nakon toga.

Oni su svima poručili kako su oni sigurni da će njihoiv akćčerka uspkjeti da ostvari visoke plasmane s obzirom na to kako i šta je od sada ona radila i na koji način.

Osim toga poručili su da su sigurni da će naći osobu koja je ovo uradila jer ipak neke stvari koje su načinjene njihovoj kćerki nisu ni mali u redu i nije trebalo da se uradi ovako.

Oni su uvijek bili podrška svojoj kćerki i spremni su da daju sve od sebe da bi joj pomogli u svemu.

Luna Đogani je do sad uspjela da postane poznata zahvaljujući brijnim skandalčima kojke je do sada napravila sa svojim momcima i sa svojim vezama koje je imala u rijalitiju.

Pogledajte i sami šta su njeni roditelji napsiali na svojim Instagram profilima te na koji način su podršku dali svom djetetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *