Showbiz

Tvrdili su da je CUCA rodila ŠABANU DIJETE ali ona su se pojavile ove fotografije….

Ivana Negovanović Cuca je do sad aprivukla veliku pažnju na sebe sa svojim životom i načinom na koji ga je vodila i živjela. Naime njena veza sa Šabanom je posebno označila njen život.

Naime Cuca je rijekto kada dijelila fotografije na svom profilu tako da su mnogi bili uvjereni u to kako je ona u vezi sa Šabanom.

Naime nakon Šabaove smrti se pričalo sve i svašta a pogotovo o tome kako je ona njemu rodila diejte i kako su to dijete skrivali od kavnosti.

Naime već prije toga se saznalo kako on ima vanbračnog sina Roberta i mnopgi su pričali o svemu tome.

Naime nedavno je podijelial fotografije sa jendim mušakrcem u šta su se svi mogli uvjeriti kako taj čovjek liči na Šabana i da je to zaista istina da ona sad au drugima traži utjehu te ko god liči na njega ona će da bude sa njim.

Cuca se i daej bavi svojim poslom i pjeva i nastupa kao i do sada i zaista se maksimalno trudi oko svega da se to uradi i napravi na pravi način.

Cuca sa svoim muškarcem izglda baš blisko i itekako je jasno da je ona zaljubljena i da se radi o njenom momku te je izgleda vrlo brzo uspjela da pronađe zamjenu za svog dugogodišnjeg partnera koji je bio sa njom.

Šaban je bez obzira na porodicu i sve bio sa njom i bez ikakvih problema on je provodio vrijeme sa njom i svi su to znali pa čak i njegova surpg ai djeca koji mu to naranvo nikada neće oprostiti i pomiriti se sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *