Showbiz

Tvrdili su da je ona uradila SILIKONE a da bi im dokazala da nije ona je podijelila fotografiju na kojoj je imala samo 14 godina a pogledajte njene grudi…

Poznata manekenka Emiliy Ratajkowski je nedanvo odlučila podijeliti fotografiju na kojoj je imala samo 14 godina kako bi svima zapušila usta i kako bi prestali da pričaju o tome da je ona uradila silikone.

Ona je do sada dijelila svoje brojne golišave fotografije na kojima s emoglo vidjeti kkao on aima zaista bujne grudi. Do sada je dobila veliki brij kritika zbog toga što je ona do sad aslala pogrešne poruke djevojkama šta je idealna ljepota i kakve žene treba da budu da bi se moglo reći kako imaju fenomenalan izgled i ljepotu.

Ona je se toliko naljutila na sve te brojen komenatare te je odlučila stati im svima na kraj pa je podijelila fotografiju na kojoj ona ima samo 14 godina a več tada je imala velike grudi.

Ona je sa ovom fotografijm sve iznenadila jer niko nije očekivao da bi ona mogla da podijeli nešto ovako kako bi svima zapušila usta i kako bi prestali da pričaju laži o njoj.

Ona je glumila u spotu Robina Thickea za njegovu pjemsu Blueerd Lines gdje je privukal posebnu pažnju na sebe sa svojim izgledom.

Naime ona je jedno vrijeme radila i kao glumica i glumila je u filmu Gone Girl u kojem je ona bila ljubavnica Bena Afflecka.

Ona je jedno vrijeme bila u vezi sa oženjenim muškarcem i ništa je nije sprečavalo da bi ona bila sa njim.

Onda nakon toga je bila u vezi sa Jeffom Magidom dugo vremena ali veza im je odjednom pukla.

Nakon toga ona je upoznala Sebastiana Bear-McClarda i 2018.godine se dala za njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *