Vijesti

U AUSTRIJI SU preminula dva pacijenta od KORONA VIRUSA!!

U Beču se pojavio prvi oboljeli pacijent od Korona virusa što je mnoge itekako uplašilo te je odmah nastala panika i građani su počeli da sakupljaju zalihe hrane na sve moguće načine kako bi uspjeli da riješe taj problem i da se zaštite na odgovarajući način.

Naime jedan muškarac se zarazio a radi se o starijoj osobi od 72 godine te je naravno njemu jako teško sve to da preboli i da se izbori sa svim tim na pravi način.

Naime on je u karanten smješten i naravno radi se sve samo kako bi se spriječilo dalje širenje bolesti i kako ne bi nastao još veći problem i kako se bolest ne bi dalje širila.

Onda u Italiji situacija još ništa nije bolja i građani su naravno u velikom strahu zbog svgea toga jer ni sami ne mogu da vjeruju da je neštp ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Ponekad je potrebno da se urade određene stvari kako bi se sve to eliminsalo i kako bi se neke stvari prebrodile na pravi način.

Do sada je u Beču urađeno 70 testova i samo je jedan od njih srećom bio pozitivan a svi i i i ostali su srećom negativni i to su svi mogli da saznaju i da se uvjere da je to istina.

Naime ljudi su do nedavno imali sasvim pogrešnu predstavu o određenim stvarima i neki od njih nisu ni zanli šta je ovaj virus a napravili su veliku paniku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *