Showbiz

U Bosnu i Hercegovinu ponovo stižu velike PADAVINE..Dobro se pripremite!!

n+Narednih nekoliko dana u našoj zemlji će vladati promjenjivo vrijeme i imat ćemo šta i kao da vidiimo. Naime proteklih nekoliko dan au našoj zemlji je bilo jako toplo i imali smo tropske dane ali sada nam stiže rashlađenje.

Naime već u ponediljak možemo da očekujemo rashlađenje jer nam počinju padati kiše a također možemo da isto očekujemo i u utorak jer se u večernjim satima najavljuje grmljavina sa pljuskovima.

Naime prethodno će nas očekivati umjerena oblaćčnost nakon čega nam pasti kiša i dočekati nas velika i jaka grmljavina.

U ponediljak će jutarnja temperatura preovladavati od 14 pa sve do 20 stepeni a ići će čak i do 23 na jugu naše zemlje.

Naime što se tiče dnevne tempereture ovih dana ona će da ide do 32 stepena.

Mnogui su se pitali kada bi9 moglo da nam stigne rashlađenje i jedva su čekali da se to desi i konačno evo i došlo nam je to vrijeme kada možemo da se malo rashaldimo i da se pripremimo za osatle tropske dane koji nam stižu.

U utorak u poslijepodnevnim satima nas očekuju veliek padavine i rashlađenje koje će nam itekako da prija i moći ćemo da uživamo na pravi način i onako kako je to zaista i moguće a i potrebno.

Naime nakon toga ponovo možemo da očekujemo iste temperature koje mo imali i ovih dana jer je ljeto počelo i od sada će nam vrijeme da bud eovakvo.

U ovim tropskim danima je potrebno da izbjegavate da izlazite u najudarnijem periodu na sunce, odnosno posliej podne od 1 do 4 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *