Vijesti

U ITALIJI je sve veći broj oboljelih, a lijek niko ne zna!! Evo kako se pacijenti zapravo osjećaju, niko nije znao da postoji i ovaj SIMPTOM KOJI JE JAKO VAŽAN!!!

Naime u Italiji je do sada umrlo 12 osoba od Korona virusa a broj zaraženih osoba raste iz dana u dan a sada je došao do 400. Naime Angelo Borelli je šef civilne zaštite ove države koji je iznio sigurne i tačne informacije o cjelokupnoj situaciji.

Naime radi se o tome da su u Rimu sada izliječile 3 osobe i da je jedan od njih tirusta iz Kine koji je došao zaražen u ovu zemlju.

Naime radi se o tome da se virus nije odmah aktivirao i nisu se odmah pojavili ovako jasni i tačni simptomi.

Naime ovaj par koji je došao iz Kine je za par dan osjetio jake simptome i iz dana u dan situacija je bila sve gora i gora i oni su na kraju završili na reanimaciji.

Naime ove tri osobe su se izliječile i sve je bilo jasno kao dan da se ovaj virus ipak moće pobijediti i da se bolest može izliječiti.

Ova bolnica je koristila antivirusnu terapiju i oni su odlučili da urade eksperimentalnu metodu da bi pokušali da pobijede ovaj virus i da eliminišu sve.

Naime radi se o tome da su oni odlučili ekspreimentisati sa antiviralnim lijekovima koji su se koristili za liječenje ebole.

Naime za sada je u Italiji smješteno 36 pacijenata na intenzivnoj njezi i pružena im je određena terapija.

Naime radi se o tome da je urađeno 9.587 testova i da je samo nekoliko njih bilo pozitivno i da su te osibe naravno odmah smještene u karantin i na potrebno liječenje kako bi se određene stvari eliminisale i izliječile na pravi način.

Naime u Lombardiji se nalazi najveći broj oboljelih i tamo je prisutno čak 258 slučajeva oboljelih od ovog virusa.

Naiem Kodongo i jedno selo koje se nalazi u Venetu su u karantinu od prvog dana kada se saznalo da se virus proširio i na ovo područje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *