Showbiz

U ITALIJI sve veći broj oboljelih od KORONA VIRUSA.. Zatvorene su radnje i škole.. JEZIVE SCENE!!

Naime situacija u Italiji je jako loša u šta su svi mogli da se uvjere nekon što su saznali koliko je oboljelih od ovog virusa. Radi se o 200 zaraženih slučajeva i to se javilo već u petak.

Naime do sada je već umrlo 5 osoba i građani su itekako zabrinuti za sve to i ni sami ne mogu da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naiem radi se o sjevernoj Lombardiji i tu je najveći broj oboljelih. Presjednik Italije je otkrio kako je do sada samo jedna osoba izliječena i da su pod velikim strahom zbog svega.

Naime i dalje se traga i radi sve samo kako bi saznali kako i na koji način da se riješi ovaj problem i da se otkrije šta je potrebno uraditi da bi se uništio ovaj virus od kojeg je umro veliki broj ljudi.

Naime rade se vadnredne mjere predostrožnosti nakon svega što se i kako do sada desilo i na koji način.

Naime veliki broj zaraženih je i u Venetu.

Naime veliki broj zaraženih ljudi u Kini je na kopenom dijelu i radi se o 79.000 slučajeva i iz dana u dan taj broj je sve veći i veći i to svi do sada znaju.

Niko nije mogao predvidjeti nešto ovako i na ovakav način da bi moglo da se desi i da je moguće da se stvari dešavaju i odvijaju na ovakav način i da je moguće da se sve desi iznenada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *