Showbiz

U JUNU će biti slavlje 2 dana!! Darko LAZIĆ priprema veliku svadbu… Njegova bivša žena će mu biti.. Kako je ovo moguće!!

Darko Lazić i Marina Gagić su odlučili da će se vjenčati u junu ove godine i da će najbolje biti da se desi nešto tako i na takav način.

Naime on je odlučio da će da napravi veliko slavlje kako bi sve ugostio na pravi način i kako bi moglo da se sve odvija na pravi način i onako kako on to želi i smatra da bi najbolje bilo.

Naime on je otkrio da će da organizuju vjenčanje i u crkvi jer žele da se desi i to i da će taj dan biti i krštenje njihovo sina i njegov prvi rođendan.

Onda Darko Lazić je odlučio maksimalno se potruditi oko svgea da to uradi i odradi na najbolji mogući način i onako kako on to želi i smatra da bi najbolje bilo da se desi.

Naime on je odlučio da će imati oko 800 zvanica na svom vjenčanju i da će čak 4 benda zabavljati goste te da će slavlje da traje dva dana i da je to oduvijek bila njegova velika želja koju nikada nije ostvario.

Oduvijek je ludio za velikim svadbama i htjeo je da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Odlučio je da ima vjenčanje sa svim običajima i da je to ono što on želi i smatra da bi najbolje bilo da se desi i da se napravi do sada.

On je odlučio i smršati i eliminisati svoje kilograme koji mu predstavljaju velike probleme i koji su mu uništili zdravlje.

Sada je spreman da uradi sve samo kako bi sve te stvari uradio i odradio na najbolji mogući način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *