Showbiz

U PAROVIMA će ove godine biti rođena prva beba!!Sa stomakom do ZUBA UŠLA JE ova TAKMIČARKA koja ne zna ko je OTAC BEBE…

Naime nova sezona Parova je počela i odmah na samom početku se moglo vijeti da će ovo biti jedna itekako zanimljiva sezona u kojoj se može očekivati sve i svašta.

Jedna od takmičarki je sinoč u rijaliti ušla sa stomakom do zuba i ona je privukla naravno posebnu pažnju sa svojom pojavom s obzirom da se niko nije nadao da bi ona mogla da uđe u rijaliti i to sa stomakom do zuba.

Dina Galorini je takmičarka koja je ušla u rijaliti i to sa svojom momkom Đorđem Tomićem sa kojim je već neko vrijeme u vezi.

Ono što je posebno bilo zanimljivo jeste činjeica kako je ona na početku sumnjala u to ko bi mogao da bude otac njene bebe nakon saznanja da je ostala u drugom stanju.

Nakon nekog vremena ona je shvatil kako je ostala u drugom stanju dok je još bila u rijalitiju sa Đorđem i da je nakon par mjeseci saznala da je trudna a ne odmah.

Dina je priznala da će dati sve od sebe da bebu rodi dok bude u rijalitiju jer po pravilu tako bi i trebalo da bude samo ako ne bi ispala iz takmičenja prije vremena.

Njen momak je odlučio ući u takmičenje sa njom kako bi joj bio podrška i kako bi joj mogao maksimalno pomoći oko svega i pružiti joj potrebnu pomoć i uraditi sve to na pravi način kako i treba da se uradi i da se ponaša kao pravi otac.

Ona je ušla u rijaliti sa stomakom do zuba te su to svi mogli da vide i da primijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *