Showbiz

U porodici LJUBE PERIĆICE VELIKA TUGA!!! Imao e težak smrtni slučaj…

Ljuba Perućica je na svom Instagramu podijelio priču kako i šta mu se desilo u porodici te kako je ostao bez svog djeda sa kojim je bio jako blizak i povezan.

Naime on je odlučio podijeliit na svom Instagramu šta mu se i kako mu se desilo te na koji način do sada.

On je napisao i jendu poruku svom djedu koja je nekako sve rasplakal ai rastužila s obzirom na činjenicu na koji način je on sve to napisao i kako je sve to uticalo na njega jer je posebno bio vezan za svog djeda.

Naime on je priznao da mu je djed bio velika podrška u većini stvari i da bez njegove pordške i pomoći ne bi uspio da uradi i napravi puno toga.

Priznao je da mu je žao jer njegov djed nije doživio da vidi praunuče i da provede neko vrijeme sa njim i slično tome i itekako je to sve uticalo na njega i rastužilo ga je u potpunosti.

Priznao je da mu je djed bio velika podrška u većini stvari i pomagao mu je na mnoge načine i radio što je potrebno da bi ga usrećio i da bi mu pomogao na pravi način.

Ali ono što je njega usrećilo jeste činjenica da je barem doživio da se on oženi i uspio je da sve do vidi i da se veseli zajedno sa svojim unukom jer je on mogao vidjeti koliko je on sretan zbog toga i koliko ga je sve to usrećilo i obradovalo u potpunosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *