Ostalo

U porodici RAŽNATOVIĆ veliko slavlje, STIGLA PRINOVA!! Arkanov sin postao OTAC…

Arkan je imao i sina iz prvog braka kojeg je dobio sa svojom prvom ženom Natalijom Martinović a njegov sin danas ima 37 godina i postao je otac jedne male djevojčice.

On ima i brata blizanca koji se zove Vojin i on je odlučio da će da podijeli ovako lijepu vijest sa svima na svom Twiteru jer nije mogao da sakrije sreći i radost koju je tada osjetio.

On je napisao kako je sada vrijeme da se napravi veliko slavlje jer njegov brat je zaslužio da bude sretan i zadovoljan u svom životu te da ima ono što želi i poželi.

Nikola je već dugo godina u Los Anđelesu i tamo je otišao da živi sa svojom majkom koja je bila velika podrška i njemu a i sestrama Mileni i Maši koje su postale jako uspiješne i zadovoljne sa svojim životom i svim onim što imaju u svom životu.

Svi su oni završili studije u Americi i postali jako uspiješni i zadovoljni u svom životu sa svim onim što imaju i što su postigli.

Nikola se vjerovali ili ne pojavio i u jednom od spotova Svetlane Cece Ražnatović i to u spotu pjesme “Nevaljala”.

Arkan je za svog života uspio sa dobije čak 9 djece koja su danas jako uspiješna i zadovoljna sa svim što imaju i što su postigli u svom životu do sada.

Sada su svi fokusirani na Veljkovu svadbu i jedva čekaju da se i on još ostvari na tom polju i da bude zadovoljan sa svim što ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *